Kontakt
Liška Bystrouška
+420 733 527 799
info@skolkabystrouska.cz
Zdibsko 163
250 67 Klecany

Změny od 1. září 2015

S menším - větším zpožděním bychom rádi oznámili, že je naše školka od 1. 9. 2015 zapsána v rejstříku škol a školských zařízení vedeného Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

To jednak rodičům zaručuje, že jejich dítě se přes den pohybuje v prostředí, které odpovídá veškerým hygienickým, hasičským a dalším legislativním normám pro provoz mateřské školy. Dále jsme díky tomu schopni našim klientům nabídnout nižší školné, pokud jejich dítě dosáhlo věku tří let (resp. 2,5). Což v praxi znamená, že při docházce pět dní v týdnu od 7:30 – 17:30 vás školné vyjde na cca 6.500Kč/měsíc + strava. Je možné odchodit i dnů méně a pak se školné úměrně snižuje.

To a mnohem více vám sdělíme při osobní schůzce, kterou si můžete domluvit na emailu barbora@skolkabystrouska.cz . Den otevřených dveří, jako takový, neorganizujeme. Děláme individuální prohlídky, vždy ve všední den od 10:00 a vždy po předchozím sjednání schůzky na emailu výše.

Pro letošní rok je kapacita naplněna. V březnu proběhne zápis na školní rok 2016/2017. Termín upřesníme. Nicméně již nyní se můžete přes nezávaznou poptávku na našich www registrovat, abychom vám zaslali dokumenty potřebné k zápisu.

Omlouváme se, že s podobnými novinkami přicházíme se zpožděním, ale snažíme se přednostně věnovat dětem ve školce a tak nám propagace malinko pokulhává.

Děkujeme za pochopení!